Over ons

Als u kiest voor LASER CLINIC CORNEA dan kiest u voor betrouwbaarheid en betrokkenheid

LCC Laser Clinic Cornea (LCC) is een moderne ooglaserkliniek in Heemstede die van alle gemakken is voorzien.  Wij hebben aparte spreekkamers voor vooronderzoeken, uitgebreide metingen en gesprekken met de oogarts. In onze compleet uitgeruste operatiekamer werken we met de beste apparatuur. Onze kliniek staat garant voor een gewaarborgde kwaliteit van medische zorg en is koploper op het gebied van innovatieve behandelmethoden.

Wij streven naar optimale klanttevredenheid en het behalen van het beste eindresultaat voor onze cliënten. Elke cliënt wordt begeleid door een team van professionals bestaande uit een oogarts, optometrist en een gespecialiseerde verpleegkundige. Zij begeleiden elke cliënt persoonlijk gedurende de gehele behandeling. Dankzij ruime ervaring en een deskundig team bent u bij Laser Clinic Cornea in zeer professionele handen.
Privacystatement.

Drs. P.L. Fritsche heeft zich na zijn studie geneeskunde in Groningen gespecialiseerd in de oogheelkunde in het Royal Eye Infirmary in Plymouth in Engeland. Daarna werkte hij bij een oogkliniek in Roosendaal, bij het VUMC in Amsterdam en in het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp. Naast zijn werk voor Laser Clinic Cornea is hij ook actief als oogarts in het Oogheelkundig Centrum Haarlemmermeer.

Dokter Fritsche is lid van diverse beroepsverenigingen:

  • Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG)
  • Nederlandse Intraoculaire Implantclub (NIOIC) van het NOG
  • Werkgroep Refractiechirurgie (NOG)
  • European Society of Cataract and Refractive Surgeons (ESCRS)
  • Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst (KNMG)
  • Orde van Medisch Specialisten
  • Algemene Nederlandse Vereniging ter Voorkoming van Blindheid
  • BIG- registratienummer 49038166101

Drs. P.L. Fritsche

Oogarts, refractiechirurg

Laserapparatuur

Laserapparatuur

Laser Clinic Cornea maakt voor haar ooglaserbehandelingen als één van de weinige in Nederland gebruik van de WAVELIGHT® Refractive Suite. Dit platform beschikt over een geïntegreerde excimer en Femtosecond laser. Het draaibaar bed is ontworpen om het proces te optimaliseren, waardoor de behandeltijd wordt beperkt. Alcon Wavelight is marktleider op het gebied van de technologie van de excimer en de Femto Second lasers.

Excimerlaser

Laser Clinic Cornea werkt met de meeste accurate en ultramoderne ALLEGRETTO Wave Eye-Q 400 Excimerlaser. De kwaliteit van de ooglaserbehandeling wordt door het hoogste niveau van veiligheid hiermee gewaarborgd.

Femtosecond Laser

WAVELIGHT® FS200 maakt een Lasik-flapje in slechts zes seconden. Hiermee is het de snelste Femtosecond laser ter wereld. De focus ligt op precisie. Het uitgebalanceerde controlemechanisme van de laser zorgt ervoor dat iedere welving van het hoornvlies meegenomen wordt in het maken van het flapje.

Ervaringen

Klachten

Mocht u onverhoopt een op/aanmerking hebben over de behandeling of misschien andere zakenkijkt u dan op de site van Oogheelkundig Centrum Haarlemmermeer onder het kopje informatie. Hier vind u alle benodigde informatie over de te nemen stappen. www.oogheelkundigcentrumhaarlemmermeer.nl