Ooglidcorrectie

Stralende blik

Heeft u last van hangende oogleden of afhangende wenkbrauwen? Bent u hierdoor snel vermoeid of zorgen uw oogleden voor een slechter zicht? Dit kan resulteren in klachten van vermoeidheid en hoofdpijn. Een ooglidcorrectie kan dan een passende oplossing zijn. Ook het cosmetische aspect kan een goede reden zijn om een ooglidcorrectie te overwegen, een vermoeid uiterlijk, een sobere blik.

Gelukkig kan door middel van een ooglidcorrectie groot resultaat geboekt worden. Bij deze ingreep wordt een teveel aan huid en ander weefsel weggenomen. Ook kan de vorm van het oog verfraaid worden. Zo krijgt u de frisse oogopslag van vroeger terug en omdat het litteken precies in de oogplooi valt, is het later nauwelijks zichtbaar.

De pijn na de behandeling is voor iedereen anders. Uw ogen zullen gezwollen zijn en u zult bloeduitstortingen hebben. Dit trekt over het algemeen na een week weer weg. U krijgt van ons advies over koelen. Dit zorgt ervoor dat de zwellingen en bloeduitstortingen zo snel mogelijk verdwijnen. De roodheid trekt vaak na een aantal weken weg.