Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten

Paul ( Ik heb de operatie als zeer deskundig ervaren. )
Ik heb de operatie als zeer deskundig ervaren. Tevens het vooraf en na traject is zeer prettig verlopen, ook de vriendelijkheid van het overige personeel was prettig. Als ik een cijfer moet geven krijgen jullie als oogkliniek van mij een 10. Met vriendelijke groet Paul.
Hidde ( Het personeel is erg vriendelijk en persoonlijk betrokken. )
Sterke punten: Betrokken, persoonlijk, zorgvuldig, service gericht en duidelijk in communicatie en structuur. Mijn ervaring bij Laser Clinic Cornea was rondom erg prettig. Ik was uiteraard erg nieuwsgierig naar wat mijn mogelijkheden waren rondom het laseren van mijn ogen en wat eventuele complicaties zouden kunnen zijn. Adil Azaay en Dr. Fritsche hebben mij uitstekend geïnformeerd en uiteindelijk ook behandeld. Het vooronderzoek werd erg zorgvuldig uitgevoerd en gecontroleerd. Het personeel is erg vriendelijk en persoonlijk betrokken.
Richard ( De begeleiding is goed en er kunnen altijd vragen gesteld worden. )
Onlangs ben ik bij de LCC gelaserd. Het voorbereidingstraject was zeer grondig en secuur en dat vind ik positief. Er is duidelijk uitleg gegeven wat de mogelijkheden en onmogelijkheden waren. Het laseren zelf ging prima en ook de nabehandeling loopt goed. De begeleiding is goed en er kunnen altijd vragen gesteld worden. Zelf heb ik de PRK behandeling gehad aan 1 oog. Er is totaal niet aangedrongen op de duurdere behandeling, wat ik als prettig heb ervaren. De duurste methode was in mijn geval niet mogelijk en er werd ook duidelijk uitgelegd waarom dat was. Al met al heb ik geen spijt dat ik voor de LCC heb gekozen. Alles is snel en goed verlopen. Prijs en kwaliteit liggen goed in balans.
Rob ( Ik heb er geen moment spijt van dat ik dit heb gedaan. )
Hierbij wil ik aangeven dat ik niet anders kan zeggen dan dat ik het voortraject en de vervolgafspraken als zijnde de lensimplantaties als zeer goed en zeer correct heb ervaren. Ik zal dit zeker aanbevelen bij mijn vrienden en familie. Ik heb er geen moment spijt van dat ik dit heb gedaan. Tot slot wil ik u meedelen dat de begeleiding en oogarts voor mij een 10 krijgen. Nogmaals mijn dank.
Guus ( Ik zou LCC zeker aanbevelen in mijn kennissen- en vriendenkring. )
Vanaf het eerste moment van contact tot en met de nazorg na de behandeling heb ik als zeer prettig, dienstverlenend en deskundig ervaren. Ik zou LCC zeker aanbevelen in mijn kennissen- en vriendenkring.
Nimet ( Al na een dag na de operatie werd ik gebeld ter evaluatie hoe het gaat. )
De professionele begeleiding, vriendelijke medewerkers en kwaliteit geeft enorme tevredenheid en vertrouwen. Dokter Fritsche is zeer deskundig. De onderzoeken vooraf de operatie worden zorgvuldig uitgevoerd en gecommuniceerd. Ook de begeleiding na de operatie is top. Al na een dag na de operatie werd ik gebeld ter evaluatie hoe het gaat. Erg betrokken en vriendelijke medewerkers. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat van de laseroperatie en kan iedereen zonder twijfel LCC aanraden.
Mirande ( Tijdens en na de behandeling word je zeer goed begeleid. )
Ik heb het hele traject positief ervaren. De informatie op de site geeft een goede uitleg over de diverse behandelingen. Voor mij was het belangrijk om te bekijken of ik wel mijn ogen kon laten laseren en wilde graag een eerste consult. Tijdens mijn eerste en tweede consult, zijn de testen zorgvuldig uitgevoerd en heb ik uitgebreid informatie gekregen over de mogelijkheden en de stappen te nemen voordat ik mijn ogen kon laten laseren. Deze onderzoeken werden nog een keer herhaalt door assistente van de oogarts. Voelt goed om extra controle uit te oefenen op de diverse onderzoeken, maar het is mij niet helemaal duidelijk welke uitslagen nu daadwerkelijk worden gebruikt. De informatie over het laseren in de voorafgaande afspraken en door dokter Fritsche zelf waren uitgebreid en geeft een goed beeld van wat je te wachten staat. Alle afspraken worden netjes bevestigd via de email en het bellen door assistent voorafgaand aan de behandeling of ik nog vragen had vind ik een goede service. Tijdens en na de behandeling word je zeer goed begeleid en vond ik de persoonlijke aandacht en zorg erg fijn bij zo'n spannende ingreep. Ook na de behandeling is de nazorg uitstekend, vriendelijke en betrokken. Al met al een zeer positieve ervaring met het laseren van mijn ogen bij Laser Clinic Cornea en zou jullie zeker bij anderen aanraden. Sterke punten: Persoonlijke aandacht & begeleiding Deskundigheid: uitgebreide nauwkeurige onderzoeken, uitvoering, apparatuur Zorgvuldigheid in het gehele traject en informatie die verstrekt wordt.
Astrid ( Het gevoel dat ik echt iemand was en niet " zomaar" een klant ben. )
Ik ben erg tevreden met de manier van jullie dienstverlening. Heel veel aandacht voor hetgeen er gedaan ging worden. Ik kon zoveel vragen stellen als nodig was. Ook dat ik meerder keren gebeld werd na de ingreep om te vragen hoe het met mij ging deed mij heel goed. Het gevoel dat ik echt iemand was en niet " zomaar" een klant ben. Super, mijn complimenten gaan zeker naar meneer Azaay! De nazorg vind ik ook erg prettig. Zo weet je dat alles goed gaat met je ogen. Bij mij is alles perfect gelopen en heb alleen de eerste dag wat last gehad van traanogen. Kon gelijk dezelfde avond al goed zien alleen mijn rechteroog had iets wat langer te tijd nodig om helemaal scherp te zien. Maar ik ben echt super blij met mijn ogen nu! Ik kan perfect zien zonder enig hulpmiddel! Mijn rechteroog ziet 120 procent en mijn linker oog 100 procent. En nog denk ik soms als ik naar bed ga dat ik mijn lenzen nog uit moet doen. Ook als ik wakker wordt dan denk ik vaak oeps...ben mijn lenzen vergeten uit te doen 😉 Heel erg bedankt voor alles en succes met de mooie praktijk.
Ed
Na een lange overweging, want het is toch spannend om je ogen te laten laseren en wie is er wel en wie is er niet goed?, ben ik bij Laser Clinic Cornea binnengewandeld (na ze eerst te hebben gechecked op het internet). Direct bij binnenkomst een zeer goede indruk, professionele uitstraling en zeer vriendelijk personeel. Ik heb daar goed advies gekregen en er toen nog een tijdje over gedaan om uiteindelijk de knoop door te hakken. Bij Laser Clinic Cornea wordt je vooraf goed onderzocht en kijken ze of je geschikt bent voor een ooglaser operatie. In mijn geval was dat allemaal in orde. Wat ik zelf er prettig vond is dat je wordt onderzocht door een Nederlandse oogarts en in een Nederlandse oogkliniek (Hoofddorp). Geen vage verhalen, maar allemaal helder en duidelijk wat je zou mogen verwachten. Uiteindelijk de operatie gehad in Heemstede bij Laser Clinic Cornea wat op zich zeer snel ging maar wel uitermate spannend was. Ter voorbereiding werd mij alles stap voor stap uitgelegd wat ik mocht verwachten tijdens de operatie en dat was best geruststellend want tijdens de operatie zijn er momenten die je dan al zijn verteld en daardoor het prima kan volgen. Na de operatie (en het laseren is echt seconden werk), kon ik al vrij snel zien (scheelt wel wat voor techniek je als klant kiest). Dezelfde avond thuis kon ik heel slecht tegen licht (alles is teveel) en ben toen naar bed gegaan om een paar uur te slapen (met oogkapjes op ter bescherming). Uren daarna was het al heel veel beter. Het begin is (vel) licht lastig en heb je een zonnebril nodig maar dat is geen probleem. Ik kon al direct weer autorijden. Belangrijkste voor mij was dat ik opeens veel scherper zag dan ooit tevoren. Alles op afstand was als een foto zo helder. Een dag na de operatie werd ik al gecontroleerd (op zondag!) want de nazorg bij Laser Clinic Cornea zit echt goed in elkaar. De eerste dagen/week na de operatie werd ik ook regelmatig gebeld hoe het ging, of er geen problemen waren enzovoort. Kortom top! Nadeel is wel dat lezen en zaken dichtbij tijd nodig hebben om te herstellen. In het begin kon ik weinig zien wat dichtbij was en inderdaad zoals voorspelt een leesbril nodig. Werken met de computer is in het begin lastig maar niet onmogelijk. Nu 3 maanden verder is dat allemaal enorm verbeterd en zoals aan mij verteld, kan het wel een half jaar duren voordat alles weer helemaal is hersteld of verbeterd. In het begin heel veel oogdruppelen en dat blijven doen is erg belangrijk voor het herstel, maar gaandeweg wordt dat ook minder en gaan je ogen weer helemaal op eigen kracht het overnemen (traanvocht). De verwachting is dat mijn lezen nog veel meer gaat verbeteren en dat merk ik nu al. De keuze voor Laser Clinic Cornea is voor mij een zeer goede geweest. Zoals gezegd professioneel, eigen oogartsen, deskundig personeel en zeer goede nazorg. Ed
Marja ( De ontvangst en behandeling waren vriendelijk en deskundig. )
Afgelopen juni heb ik mijn eerste onderzoek gehad in de kliniek in Heemstede. De ontvangst en behandeling waren vriendelijk en deskundig. Daarna ben ik doorverwezen naar het OHC in Hoofddorp, hier zijn mijn ogen opnieuw bekeken. En in overleg met dr. Fritsche bleek een lensimplantatie bij mij mogelijk te zijn. Hier heb ik eerst nog even goed over nagedacht, mijn ogen waren immers nog best goed, alleen had ik wel steeds vaker een bril nodig. Nu zijn we een paar maanden verder en hebben beide ogen een trifocale lens gekregen. Tijdens de operaties voelde ik mij op mijn gemak (alhoewel het spannend blijft, het zijn toch je ogen), daar ik alle vertrouwen had in de oogarts dr. Fritsche en zijn team. Beide operaties zijn dan ook goed verlopen en ik kan nu alles goed zien en lezen zonder bril. Een punt voor verbetering, voor mijn eerste operatie was ik pas op het laatste moment op de hoogte van het feit, dat ik oogdruppels nodig had, gelukkig dat de apotheek ze snel kon leveren, anders had ik niet op tijd (2 dagen voor de operatie) kunnen beginnen met druppelen. Marja
Stephanie ( Complimenten voor de persoonlijke benadering gedurende het hele proces )
Het is nu bijna 6 maanden geleden dat ik mijn ogen heb laten laseren via Laser Clinic Cornea. En mijn zicht is nu zo goed als stabiel. Nog altijd ben ik zeer content met de beslissing die ik toentertijd heb genomen. In eerste instantie ging ik voor lensimplantaten, maar na deskundig onderzoek bij zowel de laserkliniek als het Oogheelkundig Centrum Haarlemmermeer werd mij een laserbehandeling aangeraden. Op aanraden van de oogarts ben ik uiteindelijk voor de laserbehandeling gegaan. Een beslissing waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb gehad. Pluspunten van Laser Clinic Cornea was dat ik zeer snel terecht kon. Daarnaast heb ik de persoonlijke bejegening als zeer prettig ervaren. Zo ben ik tijdens de aanloop naar de behandeling als tijdens de nazorg uitstekend geholpen en te woord gestaan. Toen ik vragen had, werden mijn vragen door de laserkliniek bij het OCH neergelegd, om vervolgens een uitgebreid telefonisch antwoord van jullie terug te verwachten. Ook na de behandeling werd ik meermaals (zelfs tijdens het Paasweekend) gebeld met de vraag hoe mijn herstel ging. Nogmaals complimenten voor de persoonlijke benadering gedurende het hele proces! Na de behandeling heb ik de eerste paar dagen last gehad van "vieze" ogen. Dat dit voor kan komen was mij niet bekend. De brochures en verdere gegeven informatie vermelden hier niets over. De informatievoering hierover kan naar mijn mening beter. Ik schrok er namelijk wel van omdat het mij van tevoren helemaal niet bekend was. Echter na een telefoontje met de oogkliniek was ik gerust gesteld. Ik beveel Laser Clinic Cornea bij iedereen aan! Het is heerlijk om na 14 jaar bril-/lensdragend te zijn geweest,'s ochtends je ogen te kunnen openen en direct te kunnen zien. Een wereld van verschil!